OLDTIMERS IN ISTANBUL

 

OLDTIMERS-NOSTALGISCH RIJDEN IN ISTANBUL

Met een Oldtimer rijden in de historische stad Istanbul word een onvergetelijke belevenis. Bij deze nostalgische reis zal u zeker door de Turken gezien worden en u zal zich als een koning voelen. In Turkije zijn er ook echte fanatieken van Oldtimers. Er is zelfs een museum in Istanbul waar u verschillende modellen van de Oldtimers kan zien

Elk jaar word er tijdens de nationale feestdagen z.a. op 23 April (dag van de Nationale Onafhankelijkheid) 19 Mei (Jeugd en Sportdag), 30 Agustus (Dag van de Overwinning) en op 10 November (de herdenkingsdag van Atatürk) een parade gehouden van Oldtimers. Deze parade van Oldtimers wordt door de Vereniging van Istanbul Oldtimers georganiseerd. De parade bestaat uit meer dan 100 Oldtimers en het start vanuit het Aziatisch continent en eindigt op het Europees continent. Dit is zeker een ''must see'' parade voor de liefhebbers.

Bij de nostalgische tour van Oximus Travel zult u een privé chauffeur en een Nederlandstalige gids in dienst hebben. Tijdens de tour zullen we bij de bekende historische plekken stoppen voor een foto pauze en u zal door de gids heel veel informatie krijgen. Na de historische bezienswaardigheden rijden we langs de Bosphorus en steken de Bosphorus brug over en komen aan in Azie. Op het einde van de dag wordt u weeral bij uw hotel teruggebracht.