OVER ONS

 

OXIMUS TRAVEL-NEDERLANDSTALIG REISAGENTSCHAP IN ISTANBUL/TURKIJE

Oximus Travel is een erkend reisagentschap en is gespecialiseerd in cultuur reizen in Istanbul en geheel Turkije. Al meer dan vijftien jaar ervaring in de reiswereld proberen we elke keer de hoogste kwaliteit te bereiken.
Wat ons uniek maakt in de reiswereld in Istanbul-Turkije is dat wij reizen organiseren naar weinig bekende plekken en het meest hippe plekken dat vaak zelfs niet bekend is bij de lokale bevolking.
De missie van Oximus Travel is het organiseren van cultuurreizen in Istanbul met een top kwaliteit en dit in het Nederlands. Het is dus ook prettig voor u, dat u met een reisagentschap in Turkije in uw eigen taal kan communiceren.

NEDERLANDSTALIGE GIDS IN ISTANBUL/TURKIJE

Met onze Nederlandstalige gids in Istanbul zal u niet alleen de klassieken zien maar ook de minder bekende plekken ontdekken. En, met leuke verhalen over het dagelijks leven en ook zeker over het politiek. Onze Nederlandstalige gids heeft ook jarenlang als journaliste gewerkt in een politieke dagblad.
En heeft u kinderen? Aarzel niet om hun mee te brengen. Onze gids houdt zeker rekening mee met de kinderen. Wij verzekeren dat u kinderen allemaal verliefd worden op geschiedenis.

ISTANBUL- DE STAD VAN DUIZEND EN EEN KLEUREN

Istanbul is een gigantische stad met duizend en een kleuren. Het is ook de enige stad in de wereld dat op twee continenten ligt. Een stad vol met contrasten. Om de bekendste highlights te kunnen zien in deze prachtige stad heeft u zeker minstens vier a vijf dagen nodig.

WAT DOEN WE MEER?

Op onze website zal u verschillende excursies zien. Dit zijn maar een paar voorbeelden, maar we maken vooral op maat gemaakte reizen in het Nederlands en in verschillende onderwerpen voor verschillende groepen en interesses en ook zeker voor de zakenwereld. Een van onze laatste op maat gemaakte reis is voor SOROPTIMISTEN geweest.
Wij organiseren ook excursies bijna in alle wereldtalen o.a. Engels, Duits, Frans, Chinees, Hebreeuws, Portugees.
U kan ook gebruik maken van onze andere services z.a. een vervoer of een transfer regelen vanaf het vliegveld naar het hotel of andersom.
Heeft u meerdere vragen, aarzel niet om contact op te nemen.
U zal bij ons zeker het verschil merken en met mooie herinneringen terugkeren naar uw land.
Uw reis in Istanbul met Oximus Travel wordt onvergetelijk...